Bibliotēka

Uzņēmuma filmiņā

Vereinigte Hagel ir savstarpējās apdrošināšanas uzņēmums.

Vereinigte Hagel ir apdrošināšanas sabiedrība uz abpusēja labuma pamata. Kļūstot par Vereinigte Hagel apdrošināšanas ņēmēju, Jūs kļūstiet par apdrošināšanas sabiedrības biedru un līdzīpašnieku. Visas biedru iemaksas tiks ieguldītas un, balstoties uz riskiem, rūpīgi aprēķinātas. Vereinigte Hagel biedri ir no visas Eiropas un audzē dažādas kultūras. No Vācijas, kur atrodas Vereinigte Hagel mājvieta, līdz Itālijai, Nīderlandei, Polijai un Lietuvai vairāk kā 100000 lauksaimnieku, vīndaru, dārzeņu un augļu audzētāju izmanto šo sabiedrību un tās 190 gadu pieredzi. Ar SECUFARM® vairāku risku apdrošināšanu mēs Jums piedāvājam unikālu un individuālu aizsardzību pret klimata galējībām 2013. gadā arī Latvijā. Apdrošiniet savus īpašumus tūdaļ. Informācija un kvalificētas konsultācijas tieši VH Latvija.

Laikapstākļi ir neprognozējami un strauji mainās. Sižetā redzamais lauksaimnieks bija izdarījis pareizāko izvēli. Varam iedomāties sekas, zaudējot ražu 250 ha lielā platībā. Labākā izvēle zemniekam, lai pasargātu savus  sējumus un līdz ar to arī sevi no zaudējumiem, ko rada nelabvēlīgi laikapstākļi, ir sējumu  apdrošināšana