Viens par visiem – visi par vienu.

Tas ir mūsu princips, tādēļ mēs, kā apdrošināšanas sabiedrība uz apbusēja izdevīguma pamata un bez peļņas interesēm, esam Jūsu pusē. Tā tas bijis jau vairāk kā 190 gadus.

Galvenais izdevīgums šobrīd: klasiskā apdrošināšana uz abpusēja izdevīguma pamata veic pilnīgas kompensācijas. Un vidēji 10 gados tā ir izdevīgāka par citiem apdrošināšanas modeļiem, jo, ja nav zaudējumu, iemaksas summas tiek samazinātas un pārmaksas periodos ar zemiem zaudējumiem tiek atmaksātas. Lielu zaudējumu gadījumā kooperatīvā sabiedrība veic izlīdzinājumu.

Radikālākā atšķirība no citiem apdrošinātājiem: Jūs kā apdrošināšanas ņēmējs kļūstat arī par biedru. Jūs varat aktīvi ietekmēt savas apdrošināšanas darbību. Mēs sniedzam Jums atklātu un pilnīgu informāciju par uzņēmuma darbību un Jūsu iemaksu izlietojumu.

Vadība tirgū nozīmē arī finanšu vadību. Iespējami zemākās administrēšanas izmaksas un unikālas risku variācijas garantē optimālas apdrošināšanas iespējas.

Kas izceļ speciālistus?

Speciālisti tiek izvēlēti no Vereinigte Hagel biedriem. Tie darbojas neatkarīgi, neitrāli un godīgi. Tādā veidā gandrīz tiek novērsti izvērtēšanas mīnusi. Tātad uzticēšanās uz abpusēja izdevīguma pamata nozīmē arī abpusēju uzticēšanos! Un tā kā mēs uzticamies saviem speciālistiem, tiek nodrošināta ātra, nebirokrātiska zaudējumu regulēšana! Kad Jūs uzticēsiet savus tīrumus mums?

Kas charakterizuoja VEREINIGTE HAGEL žalų sureguliavimo ekspertus

Žalų sureguliavimo darbas yra garbingas ir žalų sureguliavimo aspektu VEREINIGTE HAGEL vadovaujasi nuostatomis, kurios charakterizuoja bendriją.VEREINIGTE HAGEL žalų sureguliavimo ekspertus renka bendrijos nariai. Jie yra nepriklausomi, neutralūs ir garbingai atlieka savo pareigas. Šių savybių dėka eliminuojame įvairias tipines komercinio pobūdžio ydas, kurios atsiranda žalos vertinimo metu. Pasitikėti tomis savitarpio nuostatomis reiškia pasitikėti vienas kitu. Bendrija, pilnai pasitikėdama išrinktais žalų sureguliavimo ekspertais bei didelį dėmesį skirdama jų apmokymui bei kompetencijos ugdymui, garantuoja greitą ir nebiurokratinį žalų sureguliavimą.